یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات
مطالب - مقالات - برنامه ها و پروژه های مربوط به فناوری اطلاعات و رایانه گاها علمی و اجتماعی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

لینک های مفید 2


حتما تا به حال راجع به كنترل يك كامپيوتر از راه دور يا همان Remote Assistance چيزهايي شنيده ايد. در اين روش شما از طريق برنامه Windows Messenger اين ارتباط و كنترل را برقرار خواهيد كرد.

شما از اين طريق ميتوانيد كنترل سيستم دوست خود را كه در برنامه Windows Messenger با او در ارتباط هستيد كنترل كنيد و براي مثال به او در برطرف كردن مشكل احتمالي سيستمش كمك كنيد و مشكل را براي او حل كنيد و يا حتي برعكس عمل كنيد.

 قابليت Remote Assistance اين امكان را براي شما فراهم مي آورد كه فرد ديگري را كه اطلاعات بيشتري در مورد كامپيوتر دارد دعوت كنيد كه به سيستم شما متصل شده و صفحه نمايش سيستم شما را مشاهده كند و پيشنهاداتي را براي رفع اشكالات موجود در سيستم شما ارائه دهد يا تصحيحاتي را روي سيستم شما انجام دهد و در صورت تمايل حتي ميتوانيد كنترل موقت سيستم خود را در اختيار او قرار دهيد تا اشكالات موجود را برطرف كند.

براي اين منظور ادامه مقاله را دنبال كنيد....


ادامه مطلب
[ شنبه 15 / 9 / 1390برچسب:آموزش كنترل كامپيوتر ديگران از طريق Windows Messen, ] [ 12:23 ] [ کاوه حق پناه ]

 

به نقل خبری از یاهو:

Wi - Fi لب تاب ها به ا_س_پ_ر_م آسیب میرساند.

A laptop. Fotolia

Dec 01, 2011 at 21:53

 ترجمه متن فوق توسط گوگل:

مطالعه نشان میدهد که با استفاده از یک لپ تاپ که به طریق Wi - Fi به اینترنت متصل است به طور بالقوه می تواند موجب آسیب  به آن گردد....


ادامه مطلب
[ دو شنبه 12 / 9 / 1390برچسب:Wi - Fi لب تاب ها به ا_س_پ_ر_م آسیب میرساند, ] [ 13:17 ] [ کاوه حق پناه ]

دوستان آشنا به موتورهای جستجو، براساس مطالب و مقاله های قبلی که براتون گذاشتم فکر نکنم دیگه نیازی به توضیح در این مورد باشه، اینجا اسامی بیشتر از 150 موتور جستجو رو براتون آماده کردم که امیدوارم بدردتون بخوره.

نکته:: همگی لینکها تست شدن و اونهایی که رنگشون قرمزه، به لطف ف ی ل ت رینگ!!! باید از روشهای دیگه ایی بازشون کرد.!!!!  در صورت مشاهده خطایی لطفا گزارش بدین که اصلاح کنم.

 

Google.com Google PK Google SA
     WhatUseek.com         InfoTiger.com Rediff.com
ScrubTheWeb.com EntireWeb.com       SearchIt.com
SusySearch.com Abacho.co.uk SearchUK.com
AxxaSearch Al-Bawaba(Arabic) AllTheWeb.com

بقیه آدرسها، در ادامه مطلب...

 

آدرس روبرو هم بد نیست سری بهش بزنین: http://www.searchengineoptimizationcompany.ca


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 30 / 8 / 1390برچسب:اسامی بیش از ۱۵۰ جستجوگر , ] [ 23:12 ] [ کاوه حق پناه ]

 

 
 
 


مدیران اینترنتی و صاحبان سایت ها در کشور افریقایی کامرون ، به لطف میلیونها بازدید اشتباه روزانه ، کم کم به پولساز ترین افراد در اینترنت تبدیل می شوند.

پسوند اختصاصی کشور کامرون cm است که به دلیل شباهت با پسوند com عده ی زیادی از کاربران اینترنتی که در تایپ آدرس اشتباه می کنند را به سمت سایتهای کامرونی هدایت می کند.
این اشتباهات باعث بالارفتن قیمت دامنه cm در کشور کامرون شده و کسانی که نام معروف و خوبی برای دامین خود انتخاب کرده اند ، می توانند از طریق بازدیدهای اشتباه روزانه ، درآمدهای هنگفتی کسب نمایند.
مدیران سایت ها در کامرون با استفاده از سیستم pay-per-click یا پرداخت به ازای هر کلیک ، برنامه های دقیقی را برای کسب درآمد بیشتر از این طریق تدارک دیده اند.
البته شما هم می توانید به سایت های کامرونی کمک بکنید ، کافی است در آدرس یک سایت مشهور و مهم به جای com ، cm تایپ کنید.
به طور مثال سایت google.cm ، جالب است بدانید این سایت ماهانه معادل 10 میلیون دلار درآمد کسب می کند ، این تنها نمونه ای از این سایتها است و اگر درآمد همه را حساب کنیم سود سرشاری نصیب کامرونی ها و دولت می شود.

البته تا اینجای کار ایرادی وجود ندارد و تنها استفاده های رایج تبلیغاتی مورد بحث ما بود ، اما کار وقتی سخت می شود که عده ای سودجو به فکر کلاهبرداری از طریق شباهت برخی سایتها به یکدیگر می افتند.

مثلا سایت paypal.cm ، می دانید که paypal.com یک سایت پرداخت اینترنتی است ، جالب است این را هم بدانید کسانی که بی دقت و سربه هوا بودند ، میلیونها دلار به حساب کلاهبردار کامرونی واریز کرده بودند ، البته این تنها نمونه ای از این کلاهبرداری هاست و سایتهای بسیاری هستند که با سوء استفاده از شباهت دامنه شان با سایت معتبر دیگر اقدام به کلاهبرداری های میلیون دلاری می کنند.

گفتنی است کارشناسان اینترنتی معتقدند چنانچه این اتفاق یعنی شباهت com ، و cm در یک کشور پیشرفته می افتاد ، این درآمد هنگفت که اکنون نصیب کامرونی ها می شود را میشد تا دهها برابر افزایش داد.
 
منبع: آریانی
[ چهار شنبه 30 / 8 / 1390برچسب:Domain های اشتباه و پولساز دنیا , ] [ 17:14 ] [ کاوه حق پناه ]

ابتدا خیلی ساده با چند مفهوم آشنا خواهید شد سپس با سایتی کار خواهید کرد که کیفیت خط ارتباطی تان را نشان خواهد داد…

پینگ (Ping) چیست؟
معیاری ست تا از طریق آن متوجه شویم که چه مقدار زمان طول می کشد تا یک “بسته” از داده از سمت کامپیوتر شما به سمت سرور رفته و دوباره آن مسیر را برگردد. واضح است که هر چقدر این عدد کوچکتر باشد کیفیت خط ارتباطی بالاتر است. معمولا از هر ارتباط خوب عددی پایین تر از ۱۰۰ میلی ثانیه انتظار می رود.

 


ادامه مطلب
[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:از کیفیت ارتباط خود با اینترنت آگاه شوید, ] [ 17:54 ] [ کاوه حق پناه ]

قبل از شروع هر گونه بحث و جدل باید عرض کنم این مطلب فقط نظر شخصی بنده است و ممکن است با نظر دیگران تفاوت هایی داشته باشد، چون بحث انتخاب مرورگر معمولا همیشه باعث درگیریها و بعضا تعصبات بی جا می شود، بنابراین هر کسی از دوستان که با نظر بنده مخالفتی دارد با ذکر دلایل خود دفاعیه ای بنویسد تا منتشر کنم.

 


ادامه مطلب
[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:بهترین مرورگر برای وبگردی و کارهای عادی, ] [ 17:37 ] [ کاوه حق پناه ]

در سریال جدید تلویزیونی Person Of Interest، نشان داده می‌شود که دولت آمریکا یک سامانه بزرگ هشدار اقدامات تروریستی دارد که می‌تواند با دسترسی به دوربین‌ها نصب شده در خیابان‌ها و اماکن عمومی و دسترسی به اطلاعات حاصل از شنود تلفن‌ها و ارتباطات اینترنتی، قبل از وقوع مشکل امنیتی مقامات را مطلع کند. یکی از فناوری‌هایی که در این سریال روی آن تکیه می‌شود، فناوری تشخیص چهره است.

اما این روزها دیگر فناوری تشخیص چهره برای ما مثل زمانی که فیلم «گزارش اقلیت» را می‌دیدم، دور از دسترس و علمی-تخیلی نیست و بسیاری از ما با جلوه‌هایی از آن به صورت روزانه سر و کار داریم.

در این پست مثال‌هایی از کاربرد این فناوری را بهم مرور می‌کنیم:

 


ادامه مطلب

 گوگل هم در مقابل ایران قرار گرفت

بعد از انتشار گزارش آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران، موتور جستجوی گوگل در اقدامی به عنوان بازوی تبلیغاتی تنظیم‌کنندگان اصلی گزارش وارد عمل شده و تصاویری از تأسیسات هسته‌ای ایران منتشر کرده و آنها را محل تولید سلاح‌های هسته‌ای خواند.

فارس:به گزارش روزنامه "ایندیا تایمز"، موتور جستجوی گوگل تصاویری از تأسیسات هسته‌ای ایران در دو شهر اراک و نطنز منتشر کرده است. این اقدام سوال برانگیز گوگل پس از گزارش سیاسی آژانس که بسیاری بر این باورند توسط آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا تنظیم شده است، صورت گرفته و در واقع این‌گونه تصور می‌شود که گوگل به عنوان بازوی تبلیغاتی تنظیم کنندگان اصلی این گزارش وارد عمل شده است.

 
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه شنبه هفته گذشته، گزارشی را منتشر کرد که بر اساس برخی شواهد، ردپای آمریکا در این گزارش کاملاً مشهود بود. "یوکیا آمانو"، دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در شرایطی تن به دیکته‌های آمریکا داده است که آژانس به عنوان یک نهاد بین المللی تخصصی باید به‌دور از هر گونه بازی سیاسی با ارایه نظرات فنی بیش از پیش به فکر اعتبار و آبروی خود باشد و آن را بازیچه منافع برخی کشورها قرار ندهد.

 
جالب اینجاست که جنجال در باره برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران در زمانی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی به عنوان دارنده سلاح هسته‌ای به تازگی و در عین سکوت آژانس و دیگر نهادهای بین‌المللی موشک بالستیکی را آزمایش کرد که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را دارد و می‌تواند حتی چین و روسیه را تهدید کند.

 
 
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
منبع:farsnews.com
[ چهار شنبه 23 / 8 / 1390برچسب:, ] [ 10:12 ] [ کاوه حق پناه ]
 
همایش بزرگ استراتژی های بازاریابی اینترنتی
هفت سخنران در دو روز شما را با ده‌ها ایده‌ جدید برای رشد کسب‌و‌کارتان آشنا خواهند کرد! بازاریابی اینترنتی چیزی بسیار فراتر از ارسال ایمیل، تبلیغات بنری و ... است.
همایش بازاریابی و استراتژی اینترنتی
هفت سخنران در دو روز شما را با ده‌ها ایده‌ جدید برای رشد کسب‌و‌کارتان آشنا خواهند کرد!
بازاریابی اینترنتی چیزی بسیار فراتر از ارسال ایمیل، تبلیغات بنری و ... است.
اگر از عملیات بازاریابی اینترنتی نتیجه‌ مناسبی نگرفته‌اید احتمالا استراتژی مشخصی نداشته‌اید!
 

ادامه مطلب
[ چهار شنبه 23 / 8 / 1390برچسب:همایش بزرگ استراتژی های بازاریابی اینترنتی, ] [ 10:7 ] [ کاوه حق پناه ]

خطای زمان اجرای ۲۱۶ ، یک مشکل معمول ویندوز است که بدلیل ویروس «subseven Trojan Horse » ایجاد می شود. این ویروس دائماً از طریق اینترنت وارد کامپیوتر افراد می شود و سپس مشکلات و خطاهای بزرگی مانند مشکل ۲۷۶ زمان اجرا را ایجاد می کنند. اگر این خطا را مشاهده نمودید، ابتدا باید ویروس را از کامپیوتر پاک نمایید سپس هر مشکلات احتمالی را که ویندوز در مواجهه با ویروس دچار آن شده اصلاح و برطرف نمایید.

از جمله مشکلاتی که در کامپیوترتان مشاهده خواهید کرد این است که کامپیوتر قادر به خواندن یک فایل خاص یا نصب و اجرای یک برنامه نخواهد بود. این مشکل بوسیله ی Trojan Horse کامپیوترتان بوجود می آید و قسمتهایی از نرم افزار لازم برای اجرا را پاک کرده یا در آن اختلال ایجاد می کند. خطاها اغلب به این شکل نمایش داده می شوند:


Runtime Error 216 at
اولین گام برای برطرف کردن این مشکل این است که سیستم خود را از هرگونه ویروس پنهانی پاک نمایید. می توانید این کار را بوسیله ی دانلود یک برنامه « Anti -Malware » به نام «Malware Bytes» انجام دهید. این برنامه قادر است هر گونه فایل یا برنامه کاربردی آلوده را از PC شما پاک کند. بعد از آن باید یک برنامه ی "Anti – Spyware" به نام Xoft spy را دانلود کرده تا تمام آلودگی های مخفی را که ویروس موجب شده pc شما خطا نشان دهد از بین ببرد.
 

با استفاده از روش های بالا می توانید به سرعت pc خود را از ویروس های مخرب پاکسازی کنید. « subseven Trojan » یک ویروس بخصوص می باشد که مرتباً خود را نصب می کند و فعالیت های آنلاین شما را زیر نظر دارد و سعی می کند اطلاعات و جزئیات شما را بدزدد.


بعد از پاک کردن تمام آلودگی های pc خود، باید برای اصلاح و ترمیم هرگونه خطا یا اشکال مخفی احتمالی در کامپیوتر خود از یک Registery Cleaner استفاده کنید. تمیز کننده های ریجستری، نرم افزاهایی هستند که سیستم شما را اسکن کرده و هرگونه مشکل و ایرادی را از « پایگاه داده ریجستری» سیستم شما پاکسازی می کنند.


این پایگاه داده یکی از قسمت های مهم کامپیوترتان است که تمام فایل ها و تنظیماتی را که برای اجرا لازم می باشد در یک شاخه ی مرکزی ذخیره می کند. اگر pc شما ایراد Runtime دارد، ممکن است که سیستم تان دارای بعضی اختلالات و آسیب هایی در تنظیمات ریجستری اش باشد که این مشکل می تواند با استفاده از یک ابزار تمیز کننده ی ریجستری برطرف شود.

 

[ چهار شنبه 23 / 8 / 1390برچسب:اصلاح Runtime Error 216 و Subseven, ] [ 2:29 ] [ کاوه حق پناه ]

 

بی هیچ تردیدی می توان ادعا کرد که از تمام نرم افزارهای موجود در کامپیوتر ،نرم افزار مرور گر وب احتمالا مهمترین ابزاری است که هر روز از آن استفاده می کنید.

تفاوت بین یک نرم افزار مرورگر معمولی و یک مرورگر عالی بسیار زیاد است . بهترین مرورگر ها آنهایی هستند که راه را برای شما باز می گذارند. هنگامی که از یک مرورگرخوب استفاده می کنید ، حس می کنید که با سایت مورد علاقه تان تنها هستید. مرورگر به سرعت و بدون هیچ گونه خدشه ای و با سرعت هر صفحه ی وبی را که بخواهید باز می کند و هر صفحه بدون اینکه کار اضافه ای از شما بخواهد، قابل دسترسی است ، اما از یک مرورگر بیش از اینها انتظار می رود.

برای راضی کردن کاربران پیشرفته، مرورگر باید بسیاری از نرم افزار یا سخت افزارهای اضافه شده و بسط یافته را در کامپیوتر پشتیبانی کند و همچنین باید قابل سفارشی شدن را داشته باشد. و برای وبگردی شما، مرورگر باید توانایی شناسایی و مسدود کردن تهدید های امنیتی بالقوه همچون حملات اسکریپتهای (قطعه کد) آلوده و سایتهای سرقت هویت Phishing را داشته و در مقابل ویروسها نیز مقاوم باشد.

ما مرورگر های درجه یکی مانند اینترنت اکسپلورر، فایر فاکس ، کروم ، سافاری و اپرا را تحت آزمایش و امتحانات جداگانه ای قرار دادیم تا میزان ارتباط ، امنیت ، و پشتیبانی از نرم افزار های جانبی و سرعت ، در این نرم افزارها دریابیم.

 


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 23 / 8 / 1390برچسب:بررسی مرورگر های اینترنتی؛ کدام و چرا؟, ] [ 2:26 ] [ کاوه حق پناه ]

قطع اینترنت در مصر را می توان به عنوان یک مورد اضطراری در نظر گرفت که بخش IT آن کشور باید برای مقابله با آن آماده باشد.

سیستم های پشتیبانی می باید در مواقعی که سرورها صدمه میبینند، در محل سرور آتش سوزی رخ می دهد و یا زلزله کل مکان تجاری را از بین می برد، یا مثلاً در مورد مسئله مصردولت تصمیم بگیرد تا اینترنت را قطع کند ، در محل وجود داشته باشند.

اما در مورد تجار چطور؟

 

 


ادامه مطلب

 

 

گوگل در اقدامی جدید، سرویس تصویریاب خود (Image Search) را به پروتکل HTTPS مجهز کرد.
به گزارش پایگاه TechWhack، با این حال جستجوی رمزنگاری‌شده گوگل در مقایسه با جستجوی معمولی آن، هنوز محدودیت‌ها و ضعف‌هایی دارد که آرام آرام در حال برطرف شدن است.

استفاده از پروتکل HTTPS در جستجوی تصاویر گوگل، امنیت بیشتری برای کاربران فراهم می‌آورد.

گوگل چندی پیش با فراهم آوردن سرویس HTTPS برای جستجوهای اینترنتی، گام دیگری در افزایش حفاظت از اطلاعات شخصی و جلوگیری از فاش شدن جستجوی افراد در فضای وب برداشت.


HTTPS ترکیبی از پروتکل HTTP و SSL/TLS است که هدف آن فراهم آوردن ارتباطات رمزشده و شناسایی امن یک سرور وب می‌باشد.

 

منبع: ایتنا

[ چهار شنبه 23 / 8 / 1390برچسب:تصویریاب گوگل از HTTPS پشتیبانی می‌کند, ] [ 1:58 ] [ کاوه حق پناه ]

 

 

 

برای بسیاری از ما مرورگر وب اولین برنامه ای است که هنگام روشن کردن کامپیوتر به سراغش می رویم. با استفاده از آن ایمیل های مان را چک می کنیم، اخبار را می خوانیم، با دوستان مان چت می کنیم و تقریبا هر کاری را که نیاز است انجام می دهیم.

اما چیزی که بسیاری از کاربران تشخیص نمی دهند این است که تا چه اندازه مرورگر وب نقش مهمی در امنیت دفاعی کامپیوترهای ما دارد. و متاسفانه بیش از ۶۰ درصد از مرورگرهایی که امروزه به اینترنت وصل می شوند، از رده خارج و قدیمی هستند. یک نسخه قدیمی و تاریخ گذشته مرورگر هم می تواند فشار و ضربات جبران ناپذیری بر امنیت، حریم خصوصی و کارایی کامپیوتر هر کسی وارد آورد.

برای کمک به کاربران جهت درک اهمیت مرورگر مورد استفاده، شرکت OTA که در زمینه ارتقاء امنیت و اعتماد به کسب و کار آنلاین کار می کند، به تازگی ابتکاری به نام Why Your Browser Matters یا «چرا مرورگر شما مهم است» را شروع نموده است.


ادامه مطلب
[ دو شنبه 21 / 8 / 1390برچسب:تهدید مروگرهای قدیمی, ] [ 2:19 ] [ کاوه حق پناه ]

آیا تاکنون هنگام آپلود یک بازی یا برنامه و فایل اجرایی (با پسوندی شبیه exe یا مانند آن) در جیمیل با پیام زیر مواجه شده اید؟

gmail_excution_file1.png

 

این پیام می گوید که فایلی که شما آپلود کرده اید تا برای شخص دیگری ارسال کنید، به صورت بالقوه می تواند حاوی بدافزار یا دیگر انواع اطلاعات خطرناک باشد....


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 16 / 8 / 1390برچسب:مشکل آپلود فایل , ] [ 3:38 ] [ کاوه حق پناه ]

 

یکی از متداولترین و در عین حال منفی ترین جنبه های دارا بودن یک آدرس Email است. با این که در حال حاضر و با توجه به تکنولوژی های موجود امکان حذف کامل این نوع از نامه های الکترونیکی ناخواسته وجود ندارد، ولی می توان با استفاده از برخی روش های موجود تعداد آنان را کاهش داد.


Spam چیست؟
Spam، نسخه الکترونیکی از "نامه های بدرد نخور" است. واژه Spam به پیام های الکترونیکی ناخواسته، اطلاق می گردد. این نوع از نامه های الکترونیکی ارتباط مستقیمی با ویروس نداشته و حتی ممکن است پیام هائی که از منابع معتبر ارسال شده اند نیز در زمره این گروه قرار گیرند.


● چگونه می توان میزان Spam را کاهش داد؟
با رعایت برخی نکات، می توان میزان
Spam دریافتی را بطرز محسوسی کاهش داد:


ادامه مطلب
[ سه شنبه 15 / 8 / 1390برچسب:زباله های اینترنتی (Spam), ] [ 1:55 ] [ کاوه حق پناه ]

در برخی از وب سرورهای لینوکس مانند Apache، قابلیتی به نام htaccess یا Hypertext Access وجود دارد که با استفاده از آن میتوان پیکربندی سطوح دسترسی را در حوزه دایرکتوری انجام داد.
 
منظور از پیکربندی در حوزه دایرکتوری این است که مانند Permission های موجود در سیستم عامل ویندوز که امکان تعریف آنها بر روی هر دایرکتوری وجود دارد، فایلهای htaccess نیز سطح دسترسی مسیری که در آن واقع شده‌اند و همچنین دایرکتوری‌های فرزند آن (ارث‌بری) را کنترل می‌کنند.
 
هر چند که در یک وب سرور لینوکس معمولا امکان تعریف سیاستهای امنیتی کلی (در پانل کنترل آن و یا استفاده از فایل پیکربندی httpd.conf) وجود دارد، اما در صورت وجود فایل htaccess در یک مسیر، پیکربندی سطح دسترسی از روی فایل htaccess آن (در صورت وجود) انجام خواهد شد....

لطفا به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
[ دو شنبه 14 / 8 / 1390برچسب:htaccess - HyperText Access , ] [ 22:17 ] [ کاوه حق پناه ]

 

 

وقتی شما یک سایت را از مرورگر خود درخواست می‌کنید در حقیقت در حال دانلود یک فایل هستید که می‌تواند یک فایل صفحه وب با فرمت HTML، یک فایل تصویری مثلا با فرمت GIF و یا یک فایل صوتی مثلا با فرمت MIDI و یا ترکیبی از آنها باشد. این فایلها در کامپیوتر شما بارگذاری (Download) شده و از طریق مرورگر وب (Web Browser) به شما نشان داده می‌شوند.

 

هرگاه که شما فایلی را دانلود می‌کنید، داده‌ها در مسیری به سمت شما منتقل می‌شوند که به اصطلاح به آن Data Transfer می‌گویند. برای مثال اگر شما صفحه‌ای را با حجم یک کیلوبایت (۱kb) یا ۱۰۲۴ بایت دانلود می‌کنید، دقیقا به همان مقدار یعنی یک کیلوبایت داده را از سرور آن سایت به کامپیوتر خود منتقل کرده‌اید. این مقدار برای حجمهای دیگر به ترتیب زیر است:

 


ادامه مطلب
[ دو شنبه 14 / 8 / 1390برچسب:پهنای باند Bandwidth, ] [ 20:19 ] [ کاوه حق پناه ]

 

آشنایی با انواع پسوندها در مورد دامنه های اینترنتی

اگر وارد وب سایت های مختلف شده باشید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چرا پسوند سایت های اینترنتی با یکدیگر فرق می کند و این پسوندها دارای چه مفهومی است و از چه اجزایی تشکیل شده است. در این گفتار قصد داریم به این مقوله بپردازیم تا شما با این اصطلاحات بیشتر آشنا شوید.

متاسفانه هنوز هم پس از گذشت مدت زیاد استفاده از اینترنت توسط کاربران اینترنت دنیا ، هنوز حتی بعضی از افراد و یا وب کاران هم ، درک درستی از دامنه های اینترنتی ندارند .

هنوز خیلی ها دامنه WS را مخفف Web Site می دانند ! تازگی هم خیلی ها گمان می کنند که دامنه bz از آنجا که دامنه biz پر شده است به بازار اینترنت اضافه شده است و به همان معنای business است !! استفاده از دومین های cc و tv نیز اخیرا در دنیا رایج شده است .

و خیلی ها گمان می کنند دامنه tv همان معنی تلویزیون می دهد و برای این اصلا ایجاد شده است !! شاید خیلی از شبکه های ماهواره ای دنیا رسما از این دامنه به عنوان دامنه سایت خود استفاده می کنند که در واقع فعل اشتباهی است .

اما واقعیت چیست ؟!! خیلی ساده است . یک فرمول کلی برای دامنه های اینترنتی وجود دارد و آن تعداد حرف دامنه است که تا 99 درصد فرمول درستی است به جز موارد استثنا در دامنه های جدید عمومی .

با این دسته بندی به طور کلی دامنه ها در 4 دسته قرار می گیرند :

 

 

 


ادامه مطلب
[ دو شنبه 14 / 8 / 1390برچسب:دامنه های اینترنتی, ] [ 1:55 ] [ کاوه حق پناه ]

 

 

راسخون : بر اساس مصوبه شماره ۴۹ هيچ كدام از شركت‌هاي اينترنتي ندا و شركت مخابرات ايران مجاز به اعمال محدويت دانلود براي مشتركين نيستند.
 

به گزارش راسخون به نقل از ایسنا، برداشته شدن محدوديت دانلود در سرويس‌هاي اينترنت پرسرعت مخابرات و شركت‌هاي اينترنتي طبق مصوبه شماره ۴۹ كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، موضوعي است كه از دو جنبه قابل بررسي است؛ اينكه آيا امتيازي در جهت ارتقاي ميل كاربران ايراني به استفاده از ADSL خواد شد و يا تهديدي در جهت افزايش مجدد تعرفه‌ها توسط شركت‌هاي اينترنتي براي كاربران است؟


ادامه مطلب
[ دو شنبه 14 / 8 / 1390برچسب:مژده به كاربران ADSL, ] [ 1:22 ] [ کاوه حق پناه ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد
.: Weblog By KMF :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا جهت علاقمندان به فناوری اطلاعات و رایانه و انجام امور مربوط به دروس و پروژه ها میباشد. (البته شایدم یکمی بیشتر). البته ناگفته نمونه که علاوه بر مطالب عنوان شده ، مطالبی نیز در باب اجتماعی و فرهنگی و هنری و گاها نیمه 30یا30 که پیگرد نداشته باشه :) جهت اطلاع و آگاهی شما عزیزان گذاشته شده. همه مطالب متعلق به بنده نبوده و بعضآ توسط ساير دوستان و اون دسته عزیزانیه که مطالبشون موجوده و نتونستم منبعش رو پیدا کنم، ارائه ميشه. شما نيز چنانچه تمايل به ارسال مطلبی داشته باشيد،با كمال مسرت آنرا با نام خودتان در وبلاگ منتشر ميكنم. تاریخ تاسیس: 20 مهر 1390 ارادتمند شما: کاوه حق پناه
موضوعات وب
1 لینک های مفید
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

امکانات وب
Online User